Annons:
Etikettutställning
Läst 2937 ggr
[Kavring]
11/20/13, 4:59 PM

Breed-BIS och Brittspecial i Örebro

Brittsällskapet arrangerar Breed-BIS och Brittspecial söndagen 16 februari i Örebro på Nerikes kattklubbs internationella utställning (SVERAK)! Ett strålande tillfälle att besöka en utställning eller själv delta med sin britt!

Inbjudan hittar du på Nerikes Kattklubbs hemsida eller Brittsallskapet.se

**Länk till inbjudan:

Nerike kattklubb
Brittsällskapet
**

"Söndagen 16 februari 2014 har Brittsällskapet äran att tillsammans med Nerikes kattklubb bjuda in till en fantastisk utställning där vi i samarbete med NERK arrangerar Breed-BIS och en Brittspecial.

Utställningen hålls i Conventum Arena. En härligt rymlig mässhall i centrala Örebro där det finns ett brett utbud av boenden. Ett exempel är Scandic Grand Hotel som ligger rakt över gatan från mässhallens entré. 

Brittsällskapet kommer att vara väl representerade på utställningen med rasringsmonter och aktiviteter. 

Breed-BIS:
Detta innebär att Brittiskt korthår kommer att ha en helt egen panel!

BIS kommer alltså utses inom rasen enligt följande: bästa hane, bästa hona, bästa junior, bästa ungdjur, bästa kastrathane och bästa kastrat-hona.

Förutsättningarna för att arrangera Breed-BIS är att minst 50 britter och 50 katter av övriga kat. III-raser tävlar på utställningen.

Tveka därför inte att anmäla flera katter och tipsa dina vänner om 2014 års höjdpunkt för Brittiskt korthår!

Brittspecial:
Under dagen hålls parallelt med ordinarie bedömning en Brittspecial med klasserna: bästa ögon, bästa päls och charmigaste britt.

Publikfavorit:
Under utställningen kommer publiken att kunna rösta fram en Publikfavorit vid Brittsällskapets monter. Även denna kisse vinner välförtjänt pris.

OBS!
Nerikes kattklubb arrangerar två utställningar under helgen, med möjlighet till två certifikat. Varför inte ställa ut båda dagarna?! "

Information och text tagen från Brittsällskapets hemsida.

Annons:
[Skörbjugg]
11/20/13, 5:11 PM
#1

SÅ himla roligt! Tycker alla medlemmar på sajten ska hyra en buss och åka dit tillsammans ;) Haha, nä, men jag ska nog satsa på att åka dit, ska kolla hur man jobbar och så bara. Annars kan säkert någon samåka med mig dit, om det skulle behövas (bilen går från Uppsala i såna fall).

[Kavring]
11/20/13, 5:14 PM
#2

Vilken bra idé! 😃 Om fler är sugna på samåkningar rekommenderar jag denna tråd: Samåkningar

[Mustangcab]
11/20/13, 5:18 PM
#3

Åh jag får sån lust att åka dit. Ställa orkar jag tyvärr inte med.

[Skörbjugg]
11/20/13, 5:19 PM
#4

#3 Nej, precis, eftersom jag inte ens äger en britt kommer jag inte heller att ställa. Men det hade ju varit jätteroligt att vara där ändå. ^^

Upp till toppen
Annons: